Avast Premier

Avast Premier


 ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Felső szintű védelem azoknak, akik mindent akarnak

Felhő alapú védelem nulladik napi támadások ellen, amelyek számítógépe, otthoni hálózata és jelszavai ellen irányulnak – ráadásként automatikus programfrissítés minden alkalmazásához és végeleges adatmegsemmisítés.

Távol tarthatja a túszejtőket a fájljaitól

A hackerek átlagosan 643 dollár váltságdíjat követelnek a zsaroló kártevők áldozataitól. A Zsaroló kártevők elleni védelem megakadályozza, hogy mások titkosítsák és túszul ejtsék az Ön legfontosabb fájljait, és csak a legmegbízhatóbb alkalmazások számára engedélyezi a módosításukat.

Ne hagyjon hátra semmit

Úgy gondolja, hogy bankszámlakivonata megsemmisült, amikor a kukába dobta? Rosszul gondolja. Törölje fájljait véglegesen, írja felül az Adatmegsemmisítővel.

Erősítse meg hálózatát

Az igazi védelem túlmegy a számítógépen. Kapjon egy egész okos eszközkészletet arra, hogy routerét és hálózatát biztonságban tartsa. Beleértve a Tűzfalat.

Csodás. Fizessen és bankoljon biztonságosan

Felejtse el az online bankolással szembeni fenntartásait. Fizessen magabiztosan bármikor.

Javítson meg más alkalmazásokat – automatikusan

A frissítésekkel kulcsfontosságú biztonsági javításokat is kap. Minél hosszabb ideig tudnak a hackereknek tanulmányozni egy programot, annál több idejük lesz gondolkodni a megtámadásán (és az Önén). Járjon előttük biztonságosan az Automatikus Programfrissítővel.

Főbb tulajdonságok

Rendszerkövetelmények

Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, vagy XP SP3*, 256 MB+ RAM és 1.5 GB hely a merevlemezen.

* 32-bit és 64-bit verzió is, kivéve Starter és RT kiadás.