Avast Business Patch Management

Az erős végpontvédelem elengedhetetlen, és ehhez a vírusvédelem önmagában nem elegendő. Az Avast Business Hibajavítások kezelése segít kizárni a tippelgetést a javítási folyamatból a kritikus biztonsági rések azonosításával, és egyszerűbbé teszi a javítások telepítését a központi műszerfallal.

A javításkezelés kritikus fontosságú a végponti kiberbiztonság szempontjából. A javítások kiadása a Windows operációs rendszerek és más alkalmazásszoftverek biztonsági réseinek megoldását szolgálja. Ha a javítások nincsenek időben telepítve, a hálózat biztonsága súlyosan sérülhet.

Bár a vállalkozások nagy része tisztában van a javítások fontosságával, sokan mégsem telepítik őket, mivel túl sok a javítás, a telepítésük pedig gyakran megszakítja az üzletmenetet, és problémákat is okozhat más rendszerekkel.

A Patch Managementtel kiegészített új Avast Business Antivirus-termékekkel ezek a problémák a kritikus javítások egyszerű azonosításával és telepítésével, valamint a folyamatban lévő tevékenységek egy központi műszerfalon való nyomon követésével orvosolhatók.

Csak Windows operációs rendszerekhez.

A Patch Management funkciói

Telepítések rugalmas ütemezése
A jóváhagyott javításokat akkor alkalmazhatja, amikor vállalkozásának megfelelő.

Intuitív műszerfal
Felügyelheti a szükséges szoftverjavításokat, és megtekintheti az összes felügyelt eszköz telepített, hiányzó és sikertelen javításait megjelenítő grafikus összesítéseket.

Személyre szabható javítások
A szoftvergyártó, a termék vagy a súlyossági szint alapján kiválaszthatja, hogy melyik javításokat kívánja vizsgálni vagy telepíteni. Kizárhat gyártókat, termékeket és súlyossági szinteket a telepítési szabályzatból.

Helyi javítási ügynök
A rendszer az összes elérhető javítást letölti egy helyi eszközre, amely mesterügynökként terjeszti a javításokat a hálózaton lévő felügyelt eszközökre.

Javításvizsgálatok eredményei
A felügyeleti konzolon áttekintheti a javításvizsgálatok eredményeit, és megismerheti a hiányzó javítások adatait, például az adott frissítést (KB), a hirdetményhivatkozásokat, a kiadás dátumát, a leírást és egyéb információkat.

Több jelentés
Több különféle konfigurálható jelentés is rendelkezésre áll, amelyek segítenek megállapítani az eszközökön futó szoftverek állapotát és biztonságát.

Patch Management

Rendszerkövetelmények

Windows operációs rendszer:
Az Avast Business-termékeket az Avast Software s.r.o. a következő kiadásokon támogatja: Windows 7 (1. szervizcsomag), Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 – Windows 10 Pro, Windows 10 Education és Windows 10 Enterprise. Az Avast Business-termékek használata a Windows 10 következő karbantartási ágaiban támogatott: aktuális ág (CB), aktuális üzleti ág (CBB) és hosszú távú karbantartási ág (LTSB). A támogatás az alkalmazás teljes élettartamára vonatkozik.
Kiszolgálók:
Windows Server 2016 (64 bites verzió)
Windows Server 2012 (64 bites verzió)
Windows Server 2008 R2 (64 bites verzió a legújabb szervizcsomaggal, a Server Core Edition kivételével.)
Microsoft Exchange Server 2016 (64 bites verzió)
Microsoft Exchange Server 2013 (64 bites verzió)
Microsoft Exchange Server 2010 2. szervizcsomaggal (64 bites verzió)

Hardver:
SSE2-utasításokat támogató Intel Pentium 4/AMD Athlon 64 processzor, legalább 256 MB RAM és 2 GB tárterület a merevlemezen.