Avast Ultimate

Egyetlen telepítés, amely minden funkciót magában foglal

A legjobb megoldásra vágyik? Nem kell tovább keresgélnie. Ez az egyszerűen használható, prémium szintű csomag mindent tartalmaz, amire számítógépe védelméhez szüksége lehet. Legjobb vírusvédelmi megoldásunk maximális védelmet nyújt a rosszindulatú kódok és a zsaroló kártevők ellen. Gondoskodunk a teljes körű adatvédelemről a böngészéshez, a banki ügyintézéshez és az online vásárláshoz. Kihasználhatja az egyszerű és biztonságos jelszókezelés és védelem, valamint a számítógépet percek alatt felgyorsító leghatékonyabb tisztítóeszközök előnyeit. Egy, kettő, három... négy megoldás egyben.

Tartalma

Avast Premier

Premier – teljes körű vírusvédelem

Legfejlettebb vírusvédelmi megoldásunk a leggyorsabb, leghatékonyabb védelmet nyújtja vírusok, zsaroló kártevők, kémprogramok, ismeretlen fenyegetések és egyéb veszélyek ellen. Megvédi a számítógépét, az otthoni Wi-Fi-hálózatot és a jelszavait is.

SecureLine VPN – teljes körű online adatvédelem

Manapság mindenkinek szüksége van egy VPN-re. Rejtse el minden online tevékenységét egy áttörhetetlen banki szintű titkosítás mögé, hogy böngészéseihez, banki ügyintézésének részleteihez, üzeneteihez és vásárlásaihoz se a hackerek, se a szomszédok vagy a kíváncsi ügynökségek, de még mi se férhessünk hozzá.

Avast Premier

Cleanup Premium – a leghatékonyabb számítógépes fájlszeméttisztító

Percek alatt felgyorsíthatja és felélénkítheti számítógépét. Gépe tiszta, gyors és hatékony marad, és jelentősen lerövidül a rendszerindítási idő. Gyorsan áttekintheti számítógépe állapotát, egyetlen kattintással gondoskodhat a karbantartásáról és a bloatware-ek eltávolításáról, és ez csak a kezdet.

Passwords Premium – teljes körű jelszókezelő

Problémamentes, gyors bejelentkezés – minden fiókját egyetlen biztonságos jelszóval kezelheti. Automatikusan és biztonságosan megadhatja bejelentkezési adatait, és szinkronizálhatja őket különböző eszközei, például okostelefonja és számítógépe között. Arra is figyelünk, hogy ne szivároghassanak ki a bejelentkezési adatai.

Rendszerkövetelmények